Како да го скенирате Qr-кодот

Интернет
Како да го скенирате Qr-кодот
QR-код

изберете јазик

За скенерот за QR Code

Не треба да инсталирате софтвер за скенирање QR код на вашиот компјутер, таблет или мобилен телефон за да добиете алатка за скенирање на QR код.Сега прелистувачот ја внесува URL-то за да го скенира QR-кодот за да го идентификува QR-кодот. Ова е најголемата разлика помеѓу нас и другите скенери за QR-код.

Предности на скенерот за QR код:Firefox
Скенирање со голема брзина
Нема потреба да инсталирате
Уредување на скенирање
Операција со повеќе платформи
Генератор на QR-код
Сподели
За
English
Исклучено
Бесплатно
Конвертор на датотеки
Додади
Скенирање на слика
NoneNone