Si Ta Skanoj Kodin Qr

Online
Si Ta Skanoj Kodin Qr
Kodi QR

zgjidhni një gjuhë

Rreth Skanuesit të Kodit QR

Ju nuk keni nevojë të instaloni softuer të skanimit të kodit QR në kompjuterin tuaj, tabletë, ose telefon celular për të marrë një mjet skanimi të kodit QR.Tani Shfletuesi Fut URL-në për të Skanuar Kodin QR Për të Identifikuar Kodin QR. Kjo është ndryshimi më i madh midis nesh dhe skanerëve të tjerë të kodit QR.

Avantazhet e Skanuesit të Kodit QR:Firefox
Skanim me shpejtësi të lartë
Nuk ka nevojë të instaloni
Redaktimi i skanimit
Operacioni me shumë platforma
Gjeneratori i kodit QR
Ndani
Rreth
English
Joaktive
Falas
Konvertuesi i skedarit
Shto
Skanimi i imazhit
NoneNone