Qr Code Скениран

Qr Code Скениран

Скенирајте го Qr-кодот

Qr Code Скениран
Интернет
Qr Code Скениран
QR-код

Сега можете да го уредите QR-кодот.

изберете јазик

За скенерот за QR Code

Не треба да инсталирате софтвер за скенирање QR код на вашиот компјутер, таблет или мобилен телефон за да добиете алатка за скенирање на QR код.Сега прелистувачот ја внесува URL-то за да го скенира QR-кодот за да го идентификува QR-кодот. Ова е најголемата разлика помеѓу нас и другите скенери за QR-код.

Предности на скенерот за QR код:Firefox
Скенирање со голема брзина
Нема потреба да инсталирате
Уредување на скенирање
Операција со повеќе платформи

Скенирајте историја

Запис за историја:QR ScannerQR Scanner
....
Генератор на QR-код
Сподели
2.68M
За
English
Скенирајте историја
Бесплатно
Конвертор на датотеки
Додади
Скенирање на слика
NoneNone